Snuister door de betaalbare juwelen

Goedkope juwelen als verjaardagscadeau, iets kleins voor jezelf of een uniek juweeltje voor een scherpe prijs? Daarvoor kom je naar Pretty Little Things.
Elke maand vind je hier een nieuwe collectie handgemaakte juwelen tegen betaalbare prijzen.

[threecol_one]Goedkope oorbellenOorbellen vanaf 3 euro[/threecol_one][threecol_one]Goedkope ringenRingen vanaf 4 euro[/threecol_one][threecol_one_last]Goedkope haarspeldenHaarspelden vanaf 1.5 euro[/threecol_one_last]

 

Bekijk alle goedkope juwelen

[box]

Hoe kan ik zo’n goedkope juwelen maken?

Deze website is voor mij vooral een hobby. Winst maken is dan ook niet zo belangrijk. Het genot om zelf nieuwe spulletjes te zoeken en te verwerken tot unieke juwelen staat bij mij centraal.

Kwaliteit is belangrijk

Goedkope juwelen zijn vaak van mindere kwaliteit. Dat vind ik zelf jammer en daarom probeer ik voor mijn eigen juwelen steeds kwaliteitsvolle materialen te gebruiken.
Bovendien zijn alle juwelen nikkelvrij.

Geen massa-productie

Het leuke is, dat de goedkope juwelen niet in massa-productie gemaakt worden. Maximum 5 exemplaren van elk juweel.

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat het leuk is om regelmatig andere juwelen te dragen. Vandaar dat ik graag betaalbare en toch unieke juwelen verkoop.

 

Bekijk alle handgemaakte juwelen

PS: Vind je niet meteen je zin, schrijf je in op de nieuwsbrief. Zo blijf je als 1ste op de hoogte van de volgende collectie goedkope juwelen.[/box]